Hyvvää huommentapäevää!!!

Terveppä terve, se on ite Heikki tässä. Ihan ite rakentaman itulootan kannella tuossa röhnötän ja arssinoen samalla maalimanlaajusie asijoeta, kuten apulantaen tilluuta, pannu-uunin toesen pesällisen sytyttämistä yläältä, kun allaalla on se hiillos... ja tietennii sitä etttä jokohan se kahvi oesi laskeutunu, keittelin sitä tuossa justiisa pannulla ja se outteloo lipittäjääsä.

Sitähän mulla piti vikkuutella, että tässä on tarkotus ruveta jossakimeärin rakuttelemaan ommie ja varsinnii muijjen asijoeta ja tietennii koettaa pyssyö assiessa mutta enimmissä meärin assien vierellä suksutella ja vilikuilla että menneekö jaleluun hä...

Joku on kenties lukassu jutun pari siitä vanahasta Röpötööristä joka oli tuolla Maaseuvvun tulevaesuuvven nettisivvuilla, aekonaan ihan julukisesti, vaen sitte ne piilotti sen niin hyvin että ei tahtonu itekkää sitä löytää. No, ilimotti ne tässä joku kuukausi sitte, että hepä katkasoo viimmesetki narut siitä ja peästää saastani tuonne ilimakehhää pillaamaan. No, tytär se vissiin jollekki tikulle sen jutut tallenti, vaen seki muistitikku pyöri jonku viikon auton hansikaslokerossa, että meeppätiijjä onkosiitä ennää mihinkää.

Vaen asijaan! Ajjaa lettuuttelin tuossa aamupävän-puolenpäevän aekaan kylätietä, käväsin allekirjota kalastuskunnan tilit ja sitte nakkasin sukset alleni ja käväsin kato että joko sitä pellonteoksella oesi ietie sytytellä juurikkakasoja. No, eipä juuri oo, viikko-pari pittää outella ennen isompata hiilijalanjälen kasvatusta. Soapi sitte olla pitkän aekaa olla tekemätä ees mielikuvitusmatkoja että tilit tassaantuu. Sitte käväsin toesessa peässä kyllää ja näjin uusimman ihmeen, ulukohuussi tuli nimittäen tiellä vastaan. Pikkusen jo nipistelin ihteäni, että näjenkö unta, vaen sitte hoksin perruuttaa takana olevaan liittymään ja hoksin että sehän veti perässään masseyverkutsoonie, että oesikko siinä viety se kierrätys äärimmilleen, eli talonväki käypi paskanna siihen huussin ja kemijallisen rejaktion kautta saahaan Verku kulukemaan kaasulla, meeppätiijjä.

Vaen tässä se ensimmäenen postaus, tiijjä vaekka joskus kirjotan toesennii, ja toevotaan että tämä ei samantien kattoa tuonne maaliman tuuliin, kun meleko huntalo oon näessä tietotekniikka-asijoessa. Joo, ja hyvvää pääsijäestä ja sen semmosta.

Toevottaapi Luokkasen Heikki Koston itärannalta, länsirannallaha on niitä palestiinalaesie, vaen ei niistä nyt tämän enempätä.




Kommentit

  1. Tappauksen kumman
    naapurin mumman
    tapasin illalla navetan luona

    Kyssyi se multa
    ei suinkaan tupakkiin tulta
    oli luutallaan lentäny iltana tuona

    Hei onko sinulla nautoja
    kun on akkunaan lautoja
    hakattu kuin navetta tyhjänä ois

    onko siis trullille työtä
    turhaan kuljenko yötä
    sano jos on, niin lennähän pois

    kylmäsi syväntä mulla
    on toki lehmiä mulla
    ei se piiperrysporukka yksin vallassa oo

    niin sen navettaan päästin
    ommaa vaivaani säästin
    siellä se lehmiltä häntiä nyt leikkailoo

    On nääs jotakin voitu
    trullit on sertifioitu
    ne enää utareitä nännejä viiltele ei

    kuhtuu taas trullia, kävellen baana
    Husu-Kallijon Jaana
    siltä trullilta lentolupakirjan pois vei

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kometiijjaa

Aeralle

voe tounalt