Syntisäkki?

Hyvvää sunnuntaeaamupäevää kansalaeset. Se on heti ensalakuun tehtävä pikkusen tunnustuksie, kun tiijjän että pyhätyöllä ei oo siunausta. Hitsaelin tuossa kirkonmenojen loppupuoliskon aekoehin rehupaalinhalakasuveihteä, se kun mennä nasahti poekki aamunavetoennin yhteyvvessä. Tietennii se on pikku pakko moenen homma tehä, kun oletettavasti illallaki navetassa on ruokittavvie ja tuota kapistusta siis tarvitaan.

Eikä minun syntilistani siihen lopu, siis jos synniksi lasketaan se, että tilasin nuukuuttani autooni varaosan Saksanmaalta, semmosen ku etupyörän laakerin. Varaosaliikkeesä sen hinta oesi ollu 112 euroa ja Saksasta tilattuna,kottiin tuotuna 50 euroa. Ettätuota mitä pitäs tehä, viijjäkkö se "säästö" kolehtiin vae sijotanko lottoon? Maenihin tuojalle tuosta laakerin hinnasta, vaen ei se ollu moksiskaan, sano ajavasa ulukomaanossaa nykysi hirveästi. Ja arssinoen että eikö me sen takkie sinnee unijoniin aekonaan liitytty, että saahaan halavemmalla...

Noo, pikkusen helepotti tuota ulukomaantilluuta,kun lehen lööppi sanoettä Jutta tilasi sikramon Kolumpijasta, palajoko maksane rahtineen ja mikä on kätilöosaston kohtalo... no, kuulen jo tekohampaejjen kiristellyö ja joku repii hivuksijjaan, kun eihän tuolla(kaa) saesi leikkijä laskea, eihä.

Vaen ilimojaha tuo pitelöö, pitänee tuonne ulukokausteelle puskeutuo, käyvvä nakkaa verkot järveen ja jos se ei onnista, niin sitte talaviturkki. Tae joo, sen ehtii ens kuussae.

Kommentit

  1. Toevotaan kaekkee parasta ulukomuan tillaoksille. Kyllähän se kaopankäönnin vappaos on helepompoo käsittee kun kaekenmualiman tullit ja tukijaeset. Tuskinpa ne ouvat varaosaliikkeessä ite valamistanneet niitä laakeria, sammoo tavaroo myynöövät kun Saksanmualla, elikkä ei jiä kun varaossiin myyjältä kate suamata.

    VastaaPoista
  2. Ka kiitoksie, ihan oekea osa tuli, miten käynee tuolla toesella "tillaajalla"...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kometiijjaa

Aeralle

voe tounalt