auttokaupoella

Vaen eilissäpäevänä se oliki soma tappaus tuolla liippapitäjässä, kun vein Hijase-haun jäläkitarkastukseen. No, tietennii se meni läpitte, kun oli viijjettäsaan remontti ensin nohituksesta tehty. Vaen sen jäläkeen outastelin hemestie kaupan eissä ja rupesin luutuomaan tuotä luutuuspuhelinta. Näppäsin sieltä vasite vieressä olovan hauliikkeen sivut ja vaehtoautot sieltä. Heti nappasi virtuvaalisesti joku teemu lyyssinhijasta ja tarjotteli vertaestukkea eli apuja auttonostoon. Ja kysäsi ritteerit. No, minähä luvettelin ja kohta ilimesty ruutuun kuva ynnä linkki Kuattrro-Auttista. Ja se rupesi kyselemmään henkilötietoja että hänpä ilimineeraa jollekki kulanssille, että tekköö tarjouksen. Maenihin että mulla on vaehtoauto tarjolla (ei kuiteskaa tämä Hijase) ja vikkuutteli että otetaan vaehossa ja tekevät semmosen tarjouksen että oksat poes ja niin etelleen. Sano muuten sen haun olovan merimaessa, vaen sammaa virmaa ku se kuusamolaenennii.
Sannoen että minäpä käppäelen tuonne liikkeen sissään ja lopetin raatin. No, kohtapa olitiinki hemestin kans käsikynkkeä sen liikkeen eissä ja justiin menossa sissään, kun se auttomyöjä kelekkerehti siihen ovelle joku lakkaatti kourassa ja sehän hyökkäsi kimppuun ku se ryssä limppuun. Ja sano jotta hänon justiin viemässä tuohon Auti-kuattrroon tätä lankettie ja minä säekähin että olipa noppea toemiistus, kun sata mertie oli mulla liikkeeseen matkoa ja se autto oli äsken Oulussa.
Vaen sitte selevisi, että eri autto ku oulussa, tämä oli vujen vanahempi ja tietennii siitä syystä pari tonnie kalliimpi... Vaen tämä oliki sunammileäkärin pirssi ja vielä suomen rikkaempie miehie. He he...
Perkele, nýt pittää oekoa, kun on maalikyllään riisipuuronsyöntiin lähtö. Siis muitta mutkitta sen ukon konttuurrin, hierasi se helevetin huonon tarjouksen ja melekeen väkisi talutti meijjät siihen Kuattron viereen, haalasi sen käyntiin ja sano jotta ottakaa kokkeille ja jättäkeä se rav4 tänne. Siinä vaeheessa saen sanottuo, että ei me ola sillä, vaen ei se kaukana oesi, kun tytär on sillä täällä töessä ja me ollaan tuolla Hijatsella ja viittasin siinä eissäolevaan autooni ja mahon maenita että kävin justiisa leiman.. Sillon se ukko hyppäsi kolomatta metrie korkejalle ja kilijasi että helevetti, neliveto Hijatse, hällä pn konttuurissa sinikantinen vihko jossa on kolomatta sivvuo nimmie, jotka on sen antanu sillä ulupalla, että jos tulloo vaehossa nelikko Hijase.
Ja niin näytti että se ottaa väkisin sen hijasen ja hupatti että oesi pirtissä kahavie ja piskettie ja kohta se lerasi sitä vihkoasa sen näkösenä että se soettaa jo jollekki ostaja ehokkaalle. Vaen sillon me pomppasimma hemestin kans Hijaseen ja keäntelimmä keolan kottie kohen. Ja se ukko topri kaksin käsin haun takapuskusista kiinni ja luisteli pattiiniillaan siihen liikenneympyrään asti, vaen sitte joutu hölleämään ja takapeilistä näjin että nestuukilla tuo silimijään pyyhki...
Että entiillä mennään...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kometiijjaa

voe tounalt

voalikuumetta?