Hilijanenolikylätie

Ajjaa köttyyttelimmepä hemestin kans eileillalla auton koeajon tuolla maalikylässä. Koeajon siksi, kun perjantaena se taas hoksasi juoneuto, eli siitä hävisi tehot. Aekani lippalakin peällä hypittyöni kirjotin assiesta vuojatuksen toijjotavanniin sivuulle (johon minut on joku liittäny, vaekka en kovin vani tunnusta olevani). Ja katoppa, on ylivuotava malajani, niinku joku viisas jossaki isommmassa kirjassa ilosa ilimasi. Sieltähä se apu löyty ja oekeen vitejo oli jossa assieta valakastiin, niin hyvin että tämmönen pölöjempikkii assien osasi tehä. Ja kun eileaamuna, heti korjoamisen jäläkeen en kerenny isommin ruisaella, niin siksi ajelimma illalla vähä piemmän lenkin.

Nii, eileillallaha oesi normaaliolloessa pitäny olla ne Härkäjuhlat maalikylässä, vaen kevväesen tautiepiteemijan takkie nekioli päätetty jätteä pitämäti. Mutta mulla kuitennii utelijaesuus vaevasi sevverta, että ajattelin käyvvä vilikase että kuin iso vilske ja vilinä. Ja melekeenhän tuo oli niin että ei hiirenhyppyö... tae muutama mersu volovo ynnä toijjota se jakso kahakätteen talonpoejjantieta ruisaella, joellaki poppivehkeet nakkeli takaluukkuo lukkorautoja vasten ja yks huppaelijaperhe se pysähty kijoskin kulumille apetta ostelemmaan.

Kijoskijonnoonhan meki hemestin kans haalauvvutiin, taekka sillä autolla tietennii sitä koppie aloemma kiertämään muun jononmatkassa ja alta tunninmeillä oli näppiissä parit sämpyläsiivut ja niijjenvälliissä pihvie ananasta ja muita assiaan kuuluvie tököttie.

No, olihan siellä sevverta nuorisoa liikkeellä, että yks poetsu ajo mopotilla ja nosteli keolaa ja pari kossie yritteli lykkie potkulautoa ja keittilautoa.

Että semmonen reissu ja hyvin kerittiin kahtomaan veikkuutulokset netistä. Ei voettoja, taaskaa... että lypsyllä piti taas kävästä

Kommentit

  1. Itekkö sait auton korjattua? Meillä on kanssa ooppelista tehot välillä vähissä. Korjaamolla lukkoovat vain vikakoodia ja ottaavat ossoo (ei autosta kumminkaan), mutta sama tahmominen senkun jatkuu. Torstaina vien jonniinlaiselle merkkiliikkeelle, tiennöövätkö siellä sen enempiä.

    VastaaPoista
  2. Ihan ite tuli rassattuo kuntoon, käjet oli kyllä mustat remontin jäläkeen, kun ei tullu laitettuoa kumihansikkaeta, niin kuin siinä opetusvilimissä. Vaen autokuumetta tässä on, kun tuota nykystä on turhan usein lavetilla kuleteltu tämän kevvään aekana ja nyt vielä tuo eekeeär

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puttiini70vee

jossaenliejoulu

voalikuumetta?